سپهر عمران > خدمات عمرانی > نقشه کشی و طراحی ساختمان
خدمات نقشه کشی ساختمان

نقشه کشی و طراحی ساختمان در اصفهان

از گام های ابتدایی و مهم برای شروع یک پروژه ساختمانی باید به تهیه نقشه و طراحی ساختمان اشاره نمود. از آنجایی که کارفرما پس از اتمام نقشه ساختمان برای اخذ جواز، برآورد هزینه اجرا، مدت زمان انجام پروژه و عقد قرارداد با پیمانکاران ساختمان اقدام می نماید ، می توان گفت در واقع نقشه کشی و طراحی ساختمان اساس هر پروژه ساختمانی خواهد بود که با توجه به نوع کاربری ساختمان از جمله مسکونی ، اداری ، تجاری ، فرهنگی و ورزشی و ... از اهمیت بالایی برخوردار هستند .لازم به ذکر است که یک پروژه ساختمان معمولا در چهار فاز ، طراحی و اجرا می شود. بحث نقشه کشی و طراحی ساختمان ،در فاز یک و دو پروژه ضرورت پیدا می کند . فاز یک مربوط به نقشه های اولیه ساختمان و فاز دو مربوط به نقشه های اجرایی ساختمان است و جزییات کامل طرح بررسی و ابعاد فنی و اجرایی یک پروژه مشخص می گردد به طوری که پس از نقشه کشی فاز دو پیمانکار قادر خواهد بود برآوردی دقیق از مدت زمان لازم و هزینه های این طرح به کارفرما ارائه دهد.
 در گذشته طراحی و نقشه کشی ساختمان به صورت دستی صورت می گرفت که معایب بسیاری داشت ولی امروزه با ورود تکنولوژی این طرح ها با کمک نرم افزار های کامپیوتری و با سرعت دقت بالاتری انجام می شوند.
خوشبختانه شرکت سپهر عمران که یک شرکت ساختمان سازی به صورت کلی است و کلیه خدمات عمرانی از پیگیری صدور پروانه و مجوز ساختمان تا تخریب و خاکبرداری ، سفت کاری و نازک کاری و مقاوم سازی و ... را جز فعالیت های خود می داند که در کنار این اقدامات طراحی تیم مهندسی سپهر عمران با داشتن کادری مجرب در زمینه نقشه کشی و طراحی ساختمان  در کنار شما کارفرمایان عزیز خواهد بود و با تجربه چندین ساله خود ، طراحی نقشه های بسیار مدرن و خاص را برای افرادی که به محیط خانه و خاص بودن آن اهمیت ویژه ای می دهند با بالاترین دقت و در کمترین زمان ممکن ارائه می دهد.

طراحی و نقشه ساختمان

خدمات نقشه کشی و طراحی ساختمان سپهر عمران :

شرکت سپهر عمران با تیم مجرب و سابقه مفید در زمینه نقشه کشی و طراحی ساختمان خدمات زیر را ارائه می دهد:
مشاوره در زمینه طراحی ، اجرا و مدیریت پیمان
طراحی نقشه خانه های ویلایی ،  یک طبقه ، دو طبقه (دوبلکس) و سه طبقه
طراحی نقشه آپارتمان های مسکونی تک واحد ، دو واحد و ...
تهیه نقشه برای ساختمان های قدیمی فاقد نقشه
طراحی نمای ساختمان به صورت کلاسیک و مدرن
طراحی محوطه ، آبنما ، استخر و ...
محاسبات سازه ، برق و مکانیک
طراحی و ساخت انواع ماکت های حرفه ای
نظارت بر اجرای پروژه ها

نقشه کشی ساختمان

انواع نقشه ها در نقشه کشی و طراحی ساختمان

نقشه کشی ساختمان در رشته‌های مهندسی معماری، عمران، مهندسی برق و مکانیک کاربرد دارد که می‌توان به طراحی پلان معماری، محاسبات سازه، تاسیسات برق و تاسیسات مکانیک برای کاربری‌هایی همچون طراحی آپارتمان، طراحی ویلا، طراحی فروشگاه و طراحی اداری اشاره کرد. به طور کلی نقشه های ساختمانی را می توان به ۳ دسته تقسیم نمود که در ادامه آنها را بیان می کنیم:
۱. نقشه های معماری : پلان(plan) ، از مهم ترین نقشه های معماری به شمار می آید. در نقشه ی پلان دید شخص از بالا به ساختمان است و وضعیت طبقه با یک برش افقی فرضی که در دو سوم ارتفاع از کف طبقه لحاظ می شود برای بیننده به نمایش گذاشته می شود. در این قسمت می توان وضعیت و ابعاد اتاق ها ، محل در و پنجره ها، راه پله و آسانسور را به خوبی نشان داد. برای اکثر ساختمانهای چند طبقه پلان تیپ(Typical plan) تهیه می شود به این مفهوم که چند طبقه دارای پلان یکسانی می باشند. معمولا طراحی پلان با توجه به کاربری که برای ساختمان مشخص می شود متفاوت است. به طور مثال طراحی ویلا با طراحی یک آپارتمان مسکونی کاملا متفاوت است . برای ویلا، بیشتر فضاها بصورت باز و نیمه باز طراحی می شوند. از دیگر پلان های معماری می توان به مقطع(section)و نما(elevation) اشاره نمود. در نقشه ی مقطع دید از روبرو و به صورت برش فرضی عمودی ساختمان است. مقطع برای نمایش بخش های حساس داخلی از جمله راه پله، رامپ، حمام، سرویس بهداشتی و آشپزخانه ترسیم می شود. نقشه ی نما نیز همانطور که از نامش پیداست ، نمای بیرونی ساختمان را از روبه رو به تصویر می کشد. نقشه های معماری به دو دسته تقسیم می شوند . دسته فاز یک و دسته فاز ۲. 
۲. نقشه های سازه ای(محاسباتی) : پس از ترسیم پلان معماری در فاز ۱، نوبت به تهیه پلان در فاز ۲ می رسد که در این پلان جزئیات ساخت و نحوه ی اجرای سازه برای مهندسان مشخص شده و نظارت های ساخت نیز بر اساس آن انجام می شود. نقشه هایی از قبیل نقشه های اسکلت ساختمان، پی و ستون ها، دیوارهای برشی و باربر و نقشه تیرریزی سقف از جمله ی مهم ترین نقشه های سازه ای می باشند.
۳. نقشه های تاسیساتی : شامل دو نوع نقشه ی تاسیسات مکانیکی و تاسیسات برقی می باشد. در نقشه های تاسیسات مکانیکی کلیه ی نقشه های تهویه وهدایت آب و فاضلاب رسم که شامل لوله کشی آب سرد و گرم بهداشتی ، لوله کشی سیستم شوفاژ و تهویه مطبوع ،شبکه آب باران و فاضلاب ، کانال های تهویه یا کولر ، لوله کشی موتور خانه می باشد. در نقشه های تاسیسات برقی نیز کلیه نقشه هایکلید وپریز ، سیم کشی های روشنایی، تلفن، نقشه های سیستم سرمایش و اسپیلیت، سیستمهای صوتی، جعبه برق، سوکت های برق، تلفن، آنتن ، آیفون، اطفاء حریق، برق اضطراری و موتورخانه مشخص می شود.


طراحی نمای ساختمان به صورت کلاسیک و مدرن

از آنجایی که نمای خارجی ساختمان ، اولین ارتباط افراد با یک پروژه ساختمانی است ، یک طراحی و اجرای جذاب و با کیفیت می تواند تاثیر زیادی در برداشت اشخاص از کیفیت و نحوه ساخت بنا داشته باشد و فروش مواد شیمیایی در اصفهان و اثری شاخص و به یاد ماندنی را در ذهن بیننده تداعی نماید. تعمیر پمپ آب در اصفهان سبک ها و متریال های متنوعی برای نماهای ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد از جمله آجر، چوب‌های اشباع مانند ترموود، سنگ تراورتن، سنگ گرانیت، سنگ آنتیک، سنگ مرمریت، شیشه، ورق‌های کامپوزیت آلومینیوم، سرامیک و… .

طراحی نمای ساختمان

اگر قصد تغییر نما در پروژه های تعمیرات و بازسازی خانه های کلنگی یا بازسازی آپارتمان در اصفهان دارید به شما پیشنهاد می نماییم جهت صرفه‌جویی در هزینه‌ها و رسیدن به انتخابی مناسب بهتر است قبل از هر اقدامی ، نمای ساختمان خود را به دست مهندسین معماری یا شرکت‌های ساختمانی و دکوراسیون داخلی مجرب بسپارید. گروه مهندسی سپهر عمران ، همواره تلاش نموده تا با کمترین هزینه، طرحی با بازدهی بیشتر و با توجه به بودجه کارفرما، بهترین طراحی و اجرای نمای ساختمان در اصفهان را برای نمای ساختمان و سایر امور ساختمانی شما کارفرمایان عزیز به کار ببرد.

تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت عمرانی سپهر عمران می باشد